Skicka blommor alla hjärtans dag

Blommor och choklad är det naturliga valet på alla hjärtans dag och om du inte har möjlighet att leverera dem personligen är bästa alternativet att skicka ett blombud.

Det finns mängder av bra erbjudanden för att skicka blommor på alla hjärtans dag och det är en hektisk dag för alla florister och blombud, så var gärna ute i god tid med din beställning.

Att skicka ett fång rosor till sin älskade är nog vad många tänker sig, men det finns en mängd andra alternativ som får ut budskapet minst lika bra. Missa heller inte möjligheten att kombinera blommor med till exempel en chokladask, gelehjärtan eller kanske en söt nalle eller ett hjärta.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i Europa och är anslutna till över 54 000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Visa att du tycker om någon med en kärleksfull blombuket

Ingenting visar bättre att du tycker om någon än en vacker och kärleksfull blombukett som levereras tillsammans med ett kort med ett romantiskt budskap.

Du kan vara helt säker på att mottagaren blir både glad och överraskad och får en varm känsla inombords när blombudet dyker upp utanför dörren.

blommor med euroflorist

Rosors betydelse

Rosorna är för många den främsta blomman när det gäller att symbolisera kärlek och det gäller i synnerhet röda rosor. Men vad betyder egentligen antalet rosor?

 • 1 ros – Hängivelse
 • 2 rosor – Ömsesidig förälskelse. Om rosorna är tvinnade runt varandra är det ett frieri.
 • 6 rosor – Avsändaren behöver känna sig älskad och uppskattad
 • 7 rosor – Avsändaren avgudar dig.
 • 10 rosor – Du är vacker.
 • 11 rosor – Djup förälskelse
 • 13 rosor – Hemlig beundrare
 • 100 rosor – Total hängivenhet

Blommor med leverans direkt till dörren

När du beställer blommor till alla hjärtans dag ingår leverans med bud till mottagarens dörr. Det är viktigt att du anger rätt adress och om du vet ungefär vid vilken tidpunkt mottagaren är hemma.

Blommorna levereras alltid direkt från närmaste florist. Det garanterar att blommorna är färska och att de når mottagaren i perfekt skick.

Vanliga blommor att skicka på alla hjärtans dag

Rosor är förmodligen det första du kommer att tänka på när det gäller att skicka blommor på alla hjärtans dag och det är troligen det vanligaste, men det finns andra alternativ. Här listar vi några av våra favoriter:

 • Liljor – Liljor bildar stora och imponerande buketter, som blommar vackert och står sig länge. De är ett mycket bra alternativ till rosor, när du vill skicka något som känns lite mer modernt.
 • Tulpaner – Tulpaner är en riktig klassiker på alla hjärtans dag och vid andra tillfällen. De står sig länge och finns i alla tänkbara färger. Välj röda, vita och rosa på alla hjärtans dag.
 • Trädgårdsnejlikor – Trädgårdsnejlikor finns i många färger, doftar gott och bildar imponerande buketter. Kombinera vita med olika nyanser av rött och rosa, och du får en perfekt bukett för alla hjärtans dag.
skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor på alla hjärtans dag

Du kan snabbt och lätt skicka blommor på alla hjärtans dag:

 1. Välj blommor – De flesta blombud har färdiga erbjudanden för alla hjärtans dag, men du kan också plocka ihop din egen bukett.
 2. Skriv en hälsning – Skriv från hjärtat, men håll det gärna kort så att allt får plats på kortet.
 3. Ange mottagare och betala – Se till att få med all information som behövs för beställningen, inklusive eventuella portkoder. När du betalat och skickat beställningen är det klart.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo