Skicka krya dig blommor

Om någon du känner ligger hemma sjuk är det en bra idé att skicka krya på dig-blommor. Det hjälper kanske inte mot sjukdomen i sig, men du kan vara säker på att den som är sjuk känner sig bättre ändå, när han eller hon får en vacker bukett blommor levererad med bud.

När du skickar krya på dig-blommor visar du att du bryr dig och att du finns där, även om du inte kan hälsa på personligen, eftersom du behöver arbeta och kanske för att du inte själv vill bli smittad.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i Europa och är anslutna till över 54 000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Vad är inte bättre än att skicka en krya på dig hälsning med blommor när någon är sjuk?

Om någon kär vän eller släkting är sjuk och ni inte kan träffas och umgås, vad passar väl då bättre än att skicka blommor med en krya på dig-hälsning? Att få hem blommor med bud muntrar upp den som är sjuk och kan faktiskt påskynda tillfrisknandet.

Visst är det kroppen som får dra det tunga lasset, men själen har större påverkan på tillfrisknandet än man kanske tro. Därför ska du inte underskatta betydelsen av att få lite uppmuntran och glädje i form av en härlig blombukett.

blommor med euroflorist

5 anledningar till varför man ska skicka en krya på dig bukett

Varför ska du skicka en krya på dig-bukett till den som är sjuk? Här är några anledningar:

  • Du visar din närvaro – Att besöka någon som är sjuk har sina problem, särskilt om sjukdomen är smittsam. Med ett blombud kan du visa din närvaro ändå.
  • Du skyndar på tillfrisknandet – Hur det känns har stor betydelse för hur fort man blir frisk.
  • Mottagaren har varit sjuk länge – För den som är långtidssjuk blir tillvaron lätt enahanda och tråkig. Ett blombud för att det händer något.
  • Mottagaren känner sig saknad – Om den sjuke har varit borta länge från till exempel arbetsplatsen kan det vara bra med en påminnelse om att det finns något att komma tillbaka till
  • Blommor är alltid uppskattade – Att bli överraskad med en fin blombukett som kommer med bud är alltid uppskattat, oavsett om man är sjuk eller inte.

Blommor med leverans direkt till dörren

När du beställer krya på dig blommor ingår leverans direkt till dörren, eller till avdelningen på sjukhuset. Blommorna skickas direkt från floristen och kommer alltid fram i perfekt skick.

Om du skickar blommor till sjukhus, kontrollera gärna först att patienterna får ha blommor på sina rum.

Att visa att du bryr dig är ibland det enda som behövs

Att skicka krya på dig-blommor behöver inte vara speciellt dyrt och märkvärdigt och du behöver inte skriva några krångliga hälsningar. Ofta räcker det med att visa att du bryr dig och även en enkel tulipan kan göra stor skillnad när någon är krasslig.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du krya på dig blommor

Skicka krya på dig-blommor snabbt och enkelt, i tre enkla steg:

  1. Välj blommor – Det finns massor av färdiga erbjudanden på bra buketter, men du kan också hitta på något eget.
  2. Skriv en hälsning – Håll det enkelt och krångla inte till det. Kom med några uppmuntrande ord och förhoppningar om snart tillfrisknande
  3. Ange mottagare och leveransadress. Om mottagaren ligger på sjukhus är det bra att först ringa och fråga om blombud tas emot på avdelningen.

När du är färdig behöver du bara ange betalningsuppgifter och slutföra beställningen, så levereras blommorna till mottagaren inom kort.

skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo