Skicka blommor till nyfödd

När någon fått barn är det mycket som händer på kort tid och det kan vara besvärligt med alla som vill komma på besök för att gratulera och träffa barnet. Då kan du underlätta genom att istället skicka blommor till den nyfödde och dennes föräldrar.

Att få barn är en stor händelse och en stor och plötslig förändring i livet. Att barnet ska komma är förstås känt på förhand men ändå blir det en stor omställning och ibland mycket stress med välmenande släkt och vänner som gärna vill hjälpa till men som lätt blir påträngande.

Att få blommor levererade till dörren blir ett trevligt avbrott och en trevlig lyckönskning som inte känns påträngande.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

När någon du känner precis fått barn är ett blombud ett perfekt alternativ

När någon vän eller släkting fått barn är det lockande att vilja hjälpa till, men viljan blir ofta en börda för den som fått barn eftersom tillvaron brukar bli tillräckligt rörig som den är.

Då passar det perfekt att skicka ett blomsterbud med en trevlig bukett, lyckönskningar och kanske en chokladask och nalle.

Att få blommor är alltid uppskattat och kommer de dessutom med godsaker och presenter blir glädjen förstås ännu större.

blommor med euroflorist

Gratulera föräldrarna med blommor

Bästa sättet att gratulera den som är nybliven förälder är att skicka blommor med bud. Du kan vara säker på att få fram din hälsning utan att den blir påträngande och blommorna kommer att förgylla tillvaron för hela familjen.

När tiden väl är mogen för att ta emot besökare kan du vara säker på att stå högt upp på önskelistan.

Blommor med leverans direkt till dörren

När du skickar blommor till nyfödd levereras de med bud ända hem till dörren och de nyblivna föräldrarna slipper belastas i onödan. Vill du underlätta ytterligare lägger du till en snygg vas eller kruka i beställningen, så blir livet ännu enklare.

Du kan också göra andra tillval. Vanligt är till exempel att lägga till en nalle till barnet och kanske en ask med lyxiga chokladpraliner till mamman.

Skicka blommor från utlandet direkt till de nyblivna föräldrarna

Känner du någon som fått barn men bor i ett annat land? Det är inget problem! Tvärtom är det mycket lätt för dig att uppvakta dem genom att skicka blommor från utlandet direkt till de nyblivna föräldrarna.

Genom internationella samarbeten mellan blombud och florister är det mycket enkelt att skicka blommor både inom Sverige och mellan länder. Hos våra blombud kan du beställa blommor till nyfödda med leverans nästan var som helst i hela världen.

Långa geografiska avstånd är inget problem eftersom blommorna alltid levereras från en lokal florist nära mottagaren.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor till den nyfödda

När du behöver skicka blommor till en nyfödd och dennes föräldrar gör du såhär:

  1. Titta i blombudens sortiment efter blommor till nyfödd. Det finns speciella arrangemang med två buketter där den stora symboliserar mamman och den lilla barnet, men du kan också skicka en helt vanlig blombukett
  2. Lägg till ett kort och skriv en hälsning. Skriv någonting kort och kärnfullt utan att krångla till det.
  3. Välj tillval. Vanligt är att skicka med en liten nalle till barnet och kanske en lyxig ask chokladpraliner till mamman.
  4. Ange leveransadress. Kontrollera vad som gäller vid leverans till andra länder.
  5. Granska och betala din beställning. Sedan är det klart!

Så skickar du blommor i Timrå

Att skicka blommor i Timrå är mycket lätt:

  1. Vad vill du skicka? – Välj något som passar tillfället bland färdiga erbjudanden, eller sätt ihop en bukett på egen hand.
  2. Vem är mottagaren? – Ange mottagarens namn och leveransadress. Det är också bra om du kan ange lämplig leveranstidpunkt och förstås datum, om det inte gäller samma dag.
  3. Skriv en hälsning – Välj ett kort och skriv en personlig hälsning till mottagaren. Därefter är det bara att betala, så skickas blommorna redan samma dag, om du vill
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo