Skicka blommor till din pojkvän

Skicka blommor till din pojkvän när du känner att tillfället är rätt för att påminna honom om att du älskar honom och att du finns där.

När du är förälskad i någon behövs ingen speciellt skäl. Du kan skicka blommor till din pojkvän närhelst andan faller på. Det finns få sätt som är bättre för att hålla kärleken vid liv som att överraska med blommor vid oväntade tillfällen.

Att få blommor levererade med bud från den man älskar stärker kärleken och bidrar till att förnya och hålla ert förhållande levande.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i Europa och är anslutna till över 54 000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Visa att du tycker om din pojkvän med en blombukett

Vill du visa att du verkligen tycker om din pojkvän? Överraska honom med en blombukett. Du kan göra det när som helst genom att skicka blommor till din pojkvän med bud som kör ut och levererar dem till honom där han befinner sig, hemma, på jobbet eller någon annanstans.

En vacker och romantisk blombukett är ett perfekt sätt att få din pojkvän att förstå att du verkligen tycker om honom och du kan vara säker på att det blir en gest han besvarar senare.

blommor med euroflorist

Rosor är ett bra alternativ för att visa din kärlek till din närmaste

Rosor är den klassiska kärleksblomman och att skicka rosor till din pojkvän berättar för honom, utan tvivel att han är din och att du tycker om honom. När du skickar rosor till din pojkvän kan du använda dig av ros-språket för att smyga in ditt budskap:

  • 1 ros – Hängiven dig!
  • 2 rosor – Ömsesidig kärlek
  • 6 rosor – Se mig!
  • 7 rosor – Jag är bedårad av dig!
  • 10 rosor – Du är vacker!
  • 11 rosor – Jag älskar dig!

Blommor med leverans direkt till dörren

När du beställer blommor till din pojkvän från ett blombud på nätet ingår alltid leverans. Din beställning skickas till en professionell florist där blommorna sätts samman. Därefter transporteras de kortast möjliga väg direkt hem till din pojkväns dörr eller någon annan leveransadress du angivit.

Stora och små blomsterarrangemang till din pojkvän

Det går alltid att hitta någonting som passar när du vill skicka blommor till din pojkvän. Välj mellan små och stora blomsterarrangemang och ta något som passar tillfället och din budget. När det gäller kärlek kan inga gester göras för små eller stora. Det är gesterna i sig, och känslan bakom, som betyder något.

Du hittar alltid många bra erbjudanden på blomsterarrangemang och buketter att skicka till din pojkvän hos våra blomsterförmedlare och florister. I sortimentet finns bra alternativ för alla tillfällen och plånböcker.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor till pojkvän

Det är inte svårt att skicka blommor till din pojkvän. Det svåraste är kanske att hitta det rätta tillfället, så att han blir maximalt överraskad och du får precis rätt effekt. Själva beställningen gör du enkelt i tre steg:

  1. Hitta rätt blommor – Det finns ett nästan oändligt urval. Rosor är enklast, men ibland vill du symbolisera någonting speciellt och välja blommor som är extra vackra, ömtåliga eller kanske skrikiga.
  2. Skriv ditt hjärtas mening – Blommorna säger det mesta, men ibland behöver man komplettera med ord. Säg vad du känner, innerst inne.
  3. Välj plats och tillfälle – Överraska din pojkvän med ett blombud vid en tid och på en plats där han som minst anar det. Blombuden kan leverera nästan var och när som helst.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo