Skicka blommor anonymt

Om du vill väcka någons nyfikenhet kan du skicka blommor anonymt. Oavsett om du är en hemlig beundrare eller om du bara vill förgylla någons dag utan att nödvändigtvis låta dem veta avsändaren är det ett bra val.

De flesta blombud låter dig skicka blommor anonymt. Du kan förstås göra det från en blomsterbutik och betala kontant, men de flesta blombud på nätet låter dig vara anonym. Se bara till att tydligt ange att du vill vara anonym.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Går det att skicka en blomma anonymt?

Det finns ingenting som hindrar dig att skicka en blomma anonymt. Du måste bara se till att vara tydlig vid beställning med att ditt namn inte ska framgå. Oftast kan du ange särskilda önskemål vid beställning och du kan då skriva att blomman ska skickas anonymt.

Du kan också vara extra tydlig genom att skriva en hälsning och då underteckna den med ”Anonym”. Eller välj att inte skicka med något kort över huvud taget och begär att blommorna ska lämnas vid dörren vid en tid då du vet att mottagaren inte är hemma.

blommor med euroflorist

Ett blomsterarrangemang utan avsändare

Om du verkligen vill överraska någon kan du skicka ett blomsterarrangemang utan avsändare. Du kan dessutom förgylla det hela lite extra genom att lägga till en chokladask, ett tyghjärta eller någon annan present som passar tillfället.

Hos oss hittar du ett stort utbud av erbjudanden när det gäller både stora och små blomsterarrangemang. Vi ger dig också tips och råd på hur du ska gå till väga för att vara säker på att blomsterarrangemanget levereras med bud till mottagaren, anonymt, utan avsändare.

Blommor med leverans direkt till dörren

När du skickar blommor anonymt ingår alltid leverans direkt till dörren. Din beställning skickas automatiskt till en florist i närheten av mottagaren och du kan därför vara säker på att blommorna levereras snabbt och med kortast möjliga transport och att de når mottagaren i perfekt skick.

Alla blombeställningar hanteras av utbildade florister som ser till att blommorna packas på ett professionellt sätt, väl skyddade och att de klarar all transport och hantering utan att skadas.

Var anonym när du skickar en blomma till din förälskelse

Är du hemligt förälskad i någon? Då kan du ändå välja att uppvakta din förälskelse med en blomma. Beställ blommor med leverans på nätet och ange tydligt att du vill vara anonym när du skickar din beställning så får föremålet för din kärlek en trevlig överraskning och någonting att fundera på.

Att skicka anonyma kärleksgåvor och blommor till sin älskade är ett klassiskt sätt att visa sin uppskattning för någon när omständigheterna inte tillåter kontakt. Hos oss hittar du ett stort utbud av erbjudanden perfekta för dig som vill skicka en blomma anonymt till din förälskelse.

skicka ett blommogram med interflora

Så är du anonym när du skickar blommor

Det är enkelt att vara anonym när du skickar blommor:

  1. Välj blommor – Leta bland våra erbjudanden efter något som passar tillfället
  2. Var anonym – Ange tydligt på beställningen att du vill vara anonym. Om du skriver en egen hälsning kan du underteckna med ”En hemlig beundrare” eller något liknande
  3. Ange mottagarens namn och adress – Seda önskad leveranstidpunkt. För extra anonymitet kan du välja en tid när mottagaren inte är hemma.

När beställningen är skickad och betald kan du luta dig tillbaka i trygg förvissning om att få förbli hemlig.

skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo