Skicka födelsedagsblommor

Säg grattis med blommor! Att skicka födelsedagsblommor är ett perfekt sätt för dig att gratulera någon på födelsedagen. Unga som gamla uppskattar att bli uppvaktade på sin födelsedag och blommor passar bra för alla åldrar.

Det är inte alltid som det passar med kalas eller mottagning på själva födelsedagen, men ett blombud är alltid välkommet. Blir det kalas senare har du därigenom chansen att uppvakta två gånger, först genom att skicka födelsedagsblommor på själva bemärkelsedagen och senare genom att gratulera personligen på kalaset.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Gratulera någon bemärkelsedagen med en blombukett

Överraska genom att gratulera någon på bemärkelsedagen genom att skicka en blombukett med bud. Födelsedagen ska vara en glädjens dag och ett skäl att fira och vad passar väl bättre än att få en vacker blombukett som överraskning.

Det passar inte alltid att dyka upp personligen, på grund av geografiska avstånd eller av andra skäl. Då är det en utmärkt lösning att skicka födelsedagsblommor med bud istället. Den som fyller år blir lika glad och du får chansen att visa att du bryr dig och att du finns där för den som fyller år, även när ni inte kan träffas.

blommor med euroflorist

Beställ i förväg och få blomman levererad på födelsedagen

När du vill skicka födelsedagsblommor kan det vara bra att vara ute i god tid. Ingenting hindrar att du beställer i förväg, medan du kommer ihåg. Blommorna du beställt levereras på angivet datum som du bestämt.

Genom att vara ute i tid och beställa i förväg garanterar du att de blommor du beställt finns i lager och kan skickas som det är tänkt. Dessutom ger du floristen mer tid att planera och göra sitt jobb ordentligt, med ett perfekt resultat.

Blommor med leverans direkt till dörren

Du kan skicka födelsedagsblommor med bud direkt hem till dörren hos den som fyller år, men om det är vardag och personen arbetar kan det ibland passa bättre att skicka blommorna till jobbet.

Oavsett vilket du väljer ingår alltid leverans direkt till dörren när du skickar födelsedagsblommor via nätet. Mottagaren får blommor i garanterat perfekt skick, direkt från närmaste florist.

En födelsedagsblomma ihopsatt av utbildade florister

När du beställer en födelsedagsblomma hos ett blombud skickas beställningen till en blomsteraffär i närheten av mottagaren. Blommorna sätts ihop av utbildade florister, vare sig det rör sig om en bukett, ett arrangemang eller någonting annat.

Blommorna levereras också direkt från floristen till mottagaren, utan onödiga transporter, och de kommer därför fram fräscha och i perfekt skick, dessutom med minimal miljöbelastning.

Du behöver bara lägga din beställning och slipper alla transporter. Floristen gör allt det praktiska åt dig.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du födelsedagsblommorna

Skicka födelsedagsblommor snabbt och lätt från din dator eller telefon i några mycket enkla steg:

  1. Välj vad du vill skicka. Till födelsedagen kan du skicka nästan vad som helst som du tycker passar tillfället och mottagaren. Är det någon som fyller jämnt blir det kanske lite lyxigare, men annars räcker den långt med en bukett tulpaner eller något annat enkelt.
  2. Välj ett kort och skriv en hälsning. Krångla inte till det och försök hålla dig kort, så att texten får plats
  3. Ange mottagare, dag och leveranstidpunkt. Var noga, så att blommorna kommer rätt och levereras på rätt dag. Betala därefter och din beställning skickas till floristen som gör resten av arbetet.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo