Skicka blommor till din flickvän

Att skicka blommor till din flickvän är ett säkert och tydligt sätt att befästa och deklarera din kärlek. Nästan ingenting säger ”Jag älskar dig!” så tydligt som när någon skickar ett fång rosor med bud

Du kan skicka blommor till din flickvän när som helst, varje dag på året. Det behövs inget speciellt skäl, förutom att du älskar henne och vill att hon ska veta om det.

Få saker slår den varma känslan man får av att den man håller kär skickar blommor, vare sig det rör sig om en ensam ros eller ett helt blomsterarrangemang.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i Europa och är anslutna till över 54 000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Visa att du tycker om din flickvän med en blombukett

När du vill visa extra tydligt om att du tycker om din flickvän ska du skicka en blombukett. Alla våra blombud och blomsterförmedlare har massor av bra erbjudanden och du kan ofta få blommorna levererade redan samma dag om det behövs.

blommor med euroflorist

Rosor är ett bra alternativ för att visa din kärlek till din närmaste

Att skicka rosor är ett klassiskt sätt att signalera sin kärlek till någon, men rosor säger mer än bara att du älskar någon. Faktum är att det finns ett ros-språk, där både färg och antal har betydelse.

Såhär tolkar du avsändarens budskap bakom antalet rosor:

  • 1 ros – Hängiven dig!
  • 2 rosor – Du och jag!
  • 6 rosor – Jag vill att du ser mig!
  • 7 rosor – Bedårad i dig!
  • 10 rosor – Jag tycker du är vacker!
  • 11 rosor – Älskar dig!

Blommor med leverans direkt till dörren

När du skickar blommor till din flickvän från ett blombud på nätet ingår leverans direkt till dörren, men du måste förstås inte skicka blommorna till hemmet. Det går lika bra att skicka blommor till din flickvän på jobbet eller kanske när hon är bortrest på konferens eller annan arbetsresa.

Även om din flickvän befinner sig utomlands går det oftast alldeles utmärkt att skicka blommor till henne. Tack vare internationella samarbeten mellan blombud och florister går det att få blommor levererade till din flickvän nästan var som helst på Jorden.

Stora och små blomsterarrangemang till din flickvän

När du vill bedyra din kärlek vill du gärna ta i förstås men ibland är dina resurser begränsade. Hos våra blombud hittar du bra erbjudanden på både små och stora blomsterarrangemang, i alla prisklasser, som du kan skicka till din flickvän.

Du kan alltid skicka blommor till din flickvän. Välj mindre blomsterarrangemang om du vill kunna göra det ofta och spara de riktigt överdådiga blomleveranserna till speciella tillfällen, när du verkligen vill släppa loss och deklarera din kärlek på ett storslaget sätt.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor till flickvän

Skicka blommor till din flickvän när hon fyller år, på er bröllopsdag eller när du bara vill säga att du älskar henne. Det är lika enkelt oavsett skäl och tillfälle och din blombeställning är aldrig mer än några knapptryckningar bort.

Följ vår enkla guide:

  1. Hitta rätt blommor. Välj det som passar hur du känner och som du vet att din flickvän förstår och uppskattar. De flesta florister erbjuder ett stort urval.
  2. Välj ett kort och skriv direkt ur hjärtat. Bry dig inte om ifall det du vill säga låter fånigt. Skriv det som krävs för att få fram budskapet, utan onödiga filter.
  3. Välj leveransplats och -tid. Försök överraska din flickvän med blommor när hon minst anar det, hemma eller någon annanstans.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo