Skicka blommor fars dag

Du glömmer väl inte att uppvakta din far på fars dag? Det behöver varken vara krångligt eller dyrt att skicka blommor på fars dag och att få en bukett blommor levererade till dörren blir en glad överraskning som snabbt gör dig till pappas favoritbarn.

Många har svårt att få tid att umgås med sina föräldrar och i vissa fall blir det svårt på grund av stora geografiska avstånd, men det är viktigt att visa sin far lite uppskattning. Att skicka en rejäl bukett blommor på fars dag är ett bra sätt.

Du visar att du bryr dig och att du kommer ihåg och du behöver förmodligen inte ens komma ihåg att ringa på rätt dag. Din far kommer att höra av sig för att tacka för blommorna.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Visa din pappa att du tycker om honom med ett blombud

Även pappor vill känna sig omtyckta och behövda, men när familjen och jobbet ska ha sitt kan det bli svårt att ta sig tid att ringa eller hälsa på. Då kan du visa din pappa att du tycker om honom på andra sätt, till exempel genom att skicka ett blombud.

Fars dag infaller samma dag varje år och det enda du behöver komma ihåg är att beställa blommor till fars dag några dagar i förväg. Du gör det enkelt på nätet med din dator eller telefon och det tar inte mer än fem minuter.

blommor med euroflorist

Fars dag blommor betyder något extra

Män är oftast inte bortskämda med att få blommor. Att få en vacker bukett av sitt barn blir därför en glad och kär överraskning som verkligen upplevs som någonting extra. Välj ut en rejäl bukett med starka färger och blommor som står sig länge och skicka gärna med något godis han gillar. – Det går oftast att beställa som tillval.

Blommor med leverans direkt till dörren

När du beställer blommor på fars dag ingår alltid leverans direkt till dörren. Blommorna skickas direkt från en florist i närheten hem till din pappa och levereras därför färska och i perfekt skick.

Glöm inte att ange en leveranstidpunkt när du vet att din pappa är hemma. Du kan också välja att blommorna ska lämnas vid dörren.

5 blommor som är perfekta att skicka på fars dag

Fars dag äger rum under sena hösten. Därför passar det bra med murriga färger och lite kraftigare färger. Här listar vi våra favoriter:

  • Rosor – Rosor är alltid rätt när du vill visa att du tycker om någon. Välj rejäla rosor i mörkt rött, kanske blandat med några i vitt.
  • Tulpaner – Tulpaner är en riktig klassiker som finns i alla upptänkliga färger. Välj och blanda hur du vill. Kombinera gärna med några gröna blad.
  • Gerbera – Det här är en rejäl blomma som också finns i många färger och lätt blir en fin bukett
  • Gul alstromeria – Också känd som peruansk lilja. En mycket färgstark blomma som är vacker och som står sig länge.
  • Santini – Finns i både murriga och klara färger som kan kombineras fritt till en färgstark bukett.
skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor på fars dag

Det går snabbt och lätt att skicka blommor på fars dag:

  1. Välj blommor du gillar och som passar tillfället i sortimentet
  2. Skriv en hälsning men var inte för långrandig. Kombinera med ett trevligt kort
  3. Ange pappas namn och adress, och önskad leveranstidpunkt. Slutför och skicka beställningen.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo