Skicka studentblommor

Att skicka studentblommor är ett bra sätt att uppvakta när du inte kan vara där personligen på den stora dagen. Att ta studenten är en stor och viktig händelse i en ung människas liv som du förstås vill uppmärksamma.

Studenten inträffar också precis i början av sommaren, mitt i den stora blomstertiden, så det finns stort urval av härliga blommor både från Sverige och andra länder och det är ett bra tillfälle att verkligen låta färgerna komma till sin rätt.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Studentbuketter i sommarens färger

Vitt, blått och gult är de klassiska studentfärgerna, men ingenting hindrar att du släpper loss och låter alla sommarens härliga färger komma med när du skickar studentblommor. Floristerna har ett mycket stort urval och här kan du hitta nästan vilken färgställning som helst, i ett färdigt arrangemang, professionellt ihopsatt och levererat

Studenten andas sommar och glädje. Därför är det ingen slump att studentblommor domineras av glada, friska färger med mycket liv i.

blommor med euroflorist

Olika typer av studentblommor

När du skickar studentblommor kan du välja mellan nästan alla typer, färger och arrangemang. En traditionell studentbukett innehåller stora, frodiga blommor i olika nyanser av guld och blått, ibland med inslag av vitt, men det går också att välja helt andra kombinationer där rött, grönt och rosa spelar med.

Ett trevligt alternativ är att välja ett blomsterarrangemang i kruka. Det står sig länge – ibland flera år – och kan med fördel omplanteras och då bli en krukväxt att ha med sig in i framtiden, precis som en studentexamen.

Studentblommor med leverans direkt till dörren

När du skickar studentblommor ingår leverans direkt till mottagarens dörr. Oavsett varifrån beställningen görs skickas den alltid till en florist som finns i närheten av mottagaren. Det innebär kortast möjliga transport för blombudet, vilket är bra både för blommorna och miljön i övrigt.

Istället för att åka till blomsteraffären för att beställa och sedan hämta och betala blommorna, och ta med dem till mottagaren gör du bara en beställning på nätet och allting hanteras åt dig.

Att skicka studentblommor med bud är en perfekt lösning även för dig som ska besöka studentmottagningen. Du kan välja att få blommorna levererade direkt till mottagaren eller till dig själv, så att du kan ta med och överlämna dem.

Blomsterarrangemang som passar studenten

Alla florister har bra förslag och erbjudanden på blomsterarrangemang och buketter för dig som vill skicka studentblommor. Titta igenom våra förslag och läs våra råd och tips, så blir ditt val lättare.

Till studenten rekommenderas färgstarka buketter och arrangemang med somriga färger som vitt, gult och blått, men även andra färgtoner kan förstås passa.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du studentblommorna

Så här skickar du blommor till studentexamen, i tre enkla steg:

  1. Välj blommor – De flesta blomsterförmedlare och florister gör det lätt för dig med färdiga buketter och arrangemang att välja mellan.
  2. Välj kort och skriv en hälsning – Till studenten väljer man oftas sommarmotiv med blommor eller helt enkelt svenska flaggan. Ett enkelt ”Grattis!” räcker långt som hälsning, även om du förstås kan skriva mer.
  3. Ange leveranstid, datum och mottagare – Kolla gärna med den som håller i mottagningen vilken leveranstid som passar.

När du valt och angivit alla uppgifter är det bara att betala, så skickas din beställning till en utbildad florist, som tar hand om resten.

skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo