Skicka bröllopsblommor

Det är viktigt med uppvaktning på bröllopet och oavsett om du kan vara med eller inte så är det en bra idé att skicka bröllopsblommor. När du låter skicka blommorna med bud slipper du en massa arbete med att hämta och transportera blommorna. Det enda du behöver göra är att beställa i rätt tid. Resten av arbetet utförs av proffs, med perfekt resultat.

Att gifta sig är en av de stora livshändelserna och det vill du förstås vara en del av. Genom att skicka en ljuvlig bukett blommor eller ett stort blomsterarrangemang får du vara en del i det stora och lämnar ett viktigt bidrag till den stora lyckokänslan det innebär att säga ja till någon, framför prästen och alla släktingar och vänner.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i Europa och är anslutna till över 54 000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Bröllopsbuketter som levereras direkt till kyrkan

Till ett bröllop – eget eller andras – behövs buketter och när du beställer bröllopsbuketter hos ett blombud kan du välja att på dem levererade direkt till kyrkan, vilket gör att det blir ett stressmoment mindre.

Du behöver inte se till att buketterna hämtas och transporteras i rätt tid. Allt sköts snabbt och smidigt av någon annan och när ni dyker upp före ceremonin finns alla buketter på plats, utan stress och krångel.

blommor med euroflorist

Professionella florister sätter ihop blomsterarrangemanget till ditt bröllop

På ett bröllop måste allting vara perfekt, för att det ska bli precis så fantastiskt som du hoppas på. När du väljer att beställa bröllopsblommor kan du vara säker på att professionella och utbildade florister sköter jobbet. Du får perfekt sammansatta blomsterarrangemang som levereras direkt till rätt plats i perfekt skick, utan krångel.

Blommor med leverans direkt

När du skickar bröllopsblommor ingår leverans direkt till dörren. Mottagaren får färska blommor som transporterats säkert, kortast möjliga sträcka från floristen. Tack vare den snabba hanteringen levereras blommorna i perfekt skick varje gång, vilket förstås är extra viktigt när du skickar bröllopsblommor.

Typiska blommor till bröllop

Få saker är så traditionstyngda som bröllop och det gäller förstås även blommorna. På många sätt gör det hela saken enklare. När du ska skicka bröllopsblommor behöver du inte fundera så mycket.

Här listar vi de mest typiska blommorna till bröllop:

  • Rosor – Rosor är den tidlösa och klassiska symbolen för kärlek. Om du känner dig minsta osäker, välj röda rosor till bröllopet. Det säger allt.
  • Liljor – Vita liljor är vackra och blommar länge. Som bröllopsblommor gör de sig fantastiskt i en bukett eller ett arrangemang tillsammans med vita rosor och någonting grönt emellan.
  • Tulpaner – Tulpaner står sig bra ensamma, med sina blad, i stora fång. Till bröllopet kan du välja fritt av färger i röda och vita färgskalor.
skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du bröllopsblommorna

När du ska skicka bröllopsblommor är det bra att beställa i tid. Såhär gör du:

  1. Välj ut vad du vill skicka. Du hittar flera bra erbjudande från ledande blomsterförmedlare här, men det går också att hitta på egna kombinationer
  2. Välj ut ett kort och skriv en hälsning. Det måste inte vara så krångligt och du kan ofta hitta tips på hälsningar hos floristerna.
  3. Var noga med leveransinformationen! Dubbelkolla alla datum och tider och se till att blommorna kommer till rätt adress eller kyrka.

När din beställning är färdig behöver du bara betala, så skickas den till en florist som ser till att allting levereras i tid till rätt plats.

skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo