Skicka blommor till en person på jobbet

Det går lika bra att skicka blommor till en person på jobbet som att skicka dem till hemmet. Ofta kan det vara enklare, eftersom de flesta tenderar att befinna sig på jobbet hela dagarna, när floristerna jobbar.

Att skicka blommor till en person på jobbet är ett bra sätt när du vill vara säker på att de får ta emot blommorna under dagen. Du kan vara säker på att även mycket upptagna personer befinner sig på sin arbetsplats under dagen och skulle de råka vara upptagna när blommorna levereras är det inget problem.

Det finns nästan alltid en reception eller någon kollega som kan ta hand om blommorna under tiden och se till att de kommer rätt.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Gratulera någon jobbet med ett blombud

När du behöver gratulera någon på jobbet kan det vara enkelt och praktiskt att göra det med ett blombud. Du slipper lämna arbetsplatsen för att köpa blommor. Istället sköter du alltihop, på fem minuter, från din dator.

Oavsett om du ska gratulera någon på jobbet på födelsedagen, till en befordran eller av något annat skäl är det enkelt att få blommorna direkt till jobbet.

Du kan antingen låta blommorna levereras direkt till den som ska gratuleras, eller så tar du emot leveransen och överlämnar dem på egen hand. Allt beror på omständigheterna.

blommor med euroflorist

3 anledningar att skicka en blomma till någons arbetsplats

Det kan finnas många bra skäl att skicka en blomma till någons arbetsplats. Här berättar vi om våra favoriter:

  • Du vill gratulera någon till nya jobbet, eller till en befordran
  • Du vill tacka för ett väl genomfört jobb
  • Du vill gratulera personen på födelsedagen eller uppvakta av annat skäl och vill vara säker på att personen får blommorna under dagen.

Blommor med leverans direkt till dörren

När du beställer blommor till någon på jobbet ingår leverans direkt från närmsta florist, direkt till dörren. Blommorna är alltid färska och behöver aldrig transporteras långa sträckor. Därför kan du vara säker på att de alltid når mottagaren i samma perfekta skick som de lämnade floristens butik.

Vanliga buketter att skicka till någon på jobbet

De flesta blombud erbjuder buketter med olika teman i sina avdelningar för företagsblommor, så att du alltid kan skicka något som passar tillfällen. Här är några vanliga typer av buketter:

  • Välkomstbukett – Levereras första arbetsdagen, till den som är ny på jobbet.
  • Tack-bukett – Till den du vill tacka för ett väl utfört arbete eller som uppmuntran till den som just blivit befordrad
  • Födelsedagsbukett – Till den som fyller år.

De flesta buketter kan kombineras med olika typer av presenter, till exempel en chokladask eller ett lyxigt spa-kit.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor till jobbet

De flesta florister erbjuder specialtjänster för företag som vill skicka blommor, men att skicka blommor till någon på jobbet går till likadant som när du skickar blommor privat.

  1. Välj blommor – Är det företaget som ska skicka blommor finns oftast en egen kategori med bra erbjudanden, men du väljer fritt det som passar.
  2. Skriv en hälsning – Ibland ingår ett passande kort. Annars får du välja ett själv och skriva en hälsning, eller lämna tomt om du vill skriva själv
  3. Välj leverans- och betalsätt – För företagskunder finns ofta möjlighet till betalning mot faktura, men det går också bra att betala med kort.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo