Skicka blommor med choklad

Att skicka blommor med choklad är ett sätt att skänka mottagaren lite extra lyx och glädje. Alla uppskattar att bli överraskade med blommor och att dessutom få en ask med lyxiga chokladpraliner förhöjer förstås känslan ytterligare.

De flesta blombud erbjuder chokladaskar och andra tillbehör. I vår guide hittar du massor av bra erbjudanden och förslag på blommor kombinerat med choklad, som du snabbt och enkelt beställer online. Du får också värdefulla tips och råd på hur du väljer rätt i det digra utbudet.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i Europa och är anslutna till över 54 000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Är du förälskad är ett blombud med choklad det bästa alternativet

När du är förälskad i någon vill du förstås vara med den personen hela tiden. Tyvärr är det ofta omöjligt, men det finns lösningar. Du måste inte vara på plats dygnet runt för att kunna visa din kärlek.

Skicka blommor med choklad när du inte kan vara där. Beställ på nätet, så levereras blommorna och chokladen hela vägen direkt hem till din stora kärlek.

blommor med euroflorist

Var du än befinner dig kan du skicka choklad till nära och kära

Att skicka choklad till nära och kära är något du kan göra snabbt och lätt, var du än befinner dig. Du beställer direkt på nätet och kan välja ur ett digert utbud av blommor och chokladaskar. När du skickat och betalat din beställning går den direkt vidare till en florist nära mottagaren, för packning och leverans.

Blommor med leverans direkt till dörren

När du beställer blommor med choklad online ingår leverans direkt till mottagarens dörr, hemma, på jobbet eller någon annanstans. Det enda du behöver göra är att ange rätt namn, adress och leveranstidpunkt, så sköter floristen om resten.

Hos oss hittar du massor av bra förslag på bra erbjudanden för att skicka blommor med choklad. Vi har samlat information om alla de bästa leverantörerna och tipsar dig om hur du får så mycket som möjligt för pengarna och om vad du behöver tänka på när du beställer.

Ett chokladbud säger mer än tusen…

En bild säger mer än tusen ord, sägs det, men ett chokladbud säger ännu mer. Den som får choklad och blommor levererat med bud från en känd eller okänd beundrare känner sig rejält överraskad och mycket uppskattad. Genom att skicka choklad kan du vara säker på att ditt budskap går fram och uppskattas av mottagaren.

Välj ur ett digert utbud av lyxiga chokladaskar i vår produktguide. Vi presenterar ett stort utbud av erbjudanden, med eller utan tillhörande blommor, allt tillgängligt för omedelbar leverans. Du behöver bara välja och sedan skicka din beställning. Att skicka bud med choklad och blommor är enkelt och tar mindre än fem minuter.

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor med choklad

Vem som helst klarar av att skicka blommor med choklad på nätet. Här ger vi dig en översikt:

  1. Välj produkter – Titta igenom sortimentet av blommor och choklad, och välj någonting som passar för tillfället. Ofta finns färdiga kombinationer till fördelaktigt pris.
  2. Skriv en hälsning – Välj ett tillhörande kort och skriv ett personligt meddelande till mottagaren. Fatta dig kort, men var ändå personlig, så att allt kommer med.
  3. Se till att ange mottagarens namn och adress korrekt – Var noga med vid vilken tidpunkt det passar att leverera. Du kan också välja att budet får lämna blommorna och chokladen vid dörren, så att mottagaren får dem här han eller hon kommer hem.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo