Skicka påskblommor

Gör släkt och vänner extra glada genom att skicka påskblommor. Påsken är fruktbarhetens högtid. Naturen vaknar och allt som varit dött föds på nytt och börjar spira. Många vårstädar sina hem och pyntar med fjädrar, kycklingar och ägg.

Påskblommor är en mycket välkommen gåva som ytterligare förgyller tillvaron på våren och en trevlig hälsning, som säger mer än bara ”Glad påsk!” Om det var längesen ni hördes kan påskblommor bli en början till återupptagen kontakt och kanske en inbjudan till påskmiddag eller andra trevliga aktiviteter.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Påskliljan – Det självklara valet

Påsken har egentligen bara en typisk blomma och det är påskliljan, som därför ofta är det självklara valet när du skickar påskblommor. Påskliljan är en lökväxt som säljs för sig i kruka och i arrangemang med andra, mestadels gula blommor.

Påskliljor kan med fördel planteras om ute i trädgården och blir då ett återkommande inslag som ibland, men inte alltid blommar lagom till påsk.

blommor med euroflorist

Påskblommorna som alla uppskattar

Alla uppskattar påskblommor, vare sig du skickar en enkel påsklilja i en snygg kruka eller en hel påskgrupp. Om du vill lyxa till det lite extra för mottagaren lägger du till en extra gåva i form av ett rejält påskägg med godis, eller en korg med frukt och påskharar i choklad.

Den vanligaste påskblomman är påsklilja, men du kan också skicka annat som till exempel en färgglad bukett tulpaner eller andra färdiga påskgrupper med gult färgtema. Vanliga blommor, förutom påskliljor är germini, alstromeria och gula rosor.

Påskblommor med leverans direkt till dörren

När du skickar påskblommor och beställer på nätet levereras blommorna direkt till dörren hos mottagaren. Du behöver inte åka runt för att först beställa och därefter hämta och leverera. Istället sköter du alltihop från hemmet eller fikarummet på jobbet, där du löser alltihop på några minuter.

Påskblommor som du skickar med blombud packas och hanteras av utbildade florister som ser till att alla blommor är färska och i perfekt skick och att transporterna blir så korta som möjligt för att inte blommorna ska fara illa.

Påskliljor som växer ute brukar blomma lite när de vill, men när du beställer blommor kan du vara säker på att de kommer att blomma vackert precis i tid till påsk, så att mottagaren får full glädje av dem i sitt hem eller på jobbet.

Alla gula blommor fungerar till påsk

Tjatigt med påskliljor? Lugn! Det finns alternativ. Nästan alla blommor kan vara påskblommor på ett villkor. De måste vara gula.

När du ska skicka påskblommor finns faktiskt annat att välja än just påskliljor. Våra blombud och florister har ett stort urval av påskgrupper och -buketter både med och utan påskliljor.

Vill du så kan du till exempel skicka en stor bukett gula tulpaner som påskhälsning. Eller varför inte välja en blomgrupp med gula rosor och nejlikor i ett vackert arrangemang?

skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du påskblommorna

Vem som helst kan skicka påskblommor. Det tar inte många minuter och du gör det enkelt på din dator eller i telefonen:

  1. Välj påskblommor ur blombudens sortiment. Lägg gärna till en snygg ytterkruka eller vas om det behövs.
  2. Lägg till ett kort och skriv en hälsning
  3. Vill du lyxa till det extra finns påskgodis som tillval
  4. Ange mottagarens namn och adress och önskat leveransdatum och -tid.
  5. Granska din beställning innan du betalar och skickar den.
skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo