Skicka blommor mors dag

Glöm inte att skicka blommor på mors dag! Alla har vi en mamma men det är många som glömmer bort det i det stressiga vardagslivet. Därför är det extra viktigt med uppvaktning på mors dag och vad passar väl bättre än att skicka en vacker bukett blommor?

Mors dag är en av de viktigaste bemärkelsedagarna på året. Trots det är det många som missar chansen att hälsa på sin mamma, kanske på grund av att hon bor alltför långt bort, eller för att det inte passar in i familjens övriga schema.

Det behöver dock inte vara någon katastrof. Ta en titt i vår produktguide så hittar du massor av passande buketter som du snabbt och enkelt kan beställa för leverans till din mor.

euroflorist logotyp

Euroflorist är störst i europa och är anslutna till över 54000 florister världen över.

Interflora säljer prisvärda buketter av blommor över hela världen.

florister i sverige logo

Florister i Sverige är en smidig förmedlingstjänst när du ska skicka blommor.

Visa din mamma att du tycker om henne med ett blombud

Det finns få sätt som är bättre för att visa att du tycker om någon än att skicka ett blombud. Blommor på mors dag är en klassiker och det finns goda skäl till det.

Du behöver inte vänta till dagen innan. Visa din mamma att du tycker om henne genom att i god tid beställa blommor på mors dag, så kan du vara helt säker på att inte glömma bort det och när mors dag infaller behöver du inte ens ringa. Hon kommer helt säkert att ringa dig, bara för att tacka för blommorna.

blommor med euroflorist

Mors dag blommor betyder något extra

Mors dag betyder någonting extra för alla mammor och det är därför viktigt att du verkligen passar på att visa uppskattning för din mor, till exempel genom att skicka ett blombud.

Att skicka blommor på mors dag är enkelt och kräver liten ansträngning av dig, men det betyder desto mer för din mamma att få veta att du verkligen bryr sig.

Blommor med leverans direkt till dörren

När du skickar blommor till mors dag ingår alltid leverans, direkt hem till din mammas dörr. Se till att välja en leveranstidpunkt när du vet att hon är hemma och hon kommer att få en glad överraskning som verkligen värmer mammahjärtat.

5 blommor som är perfekta att skicka på mors dag

Du ska skicka blommor på mors dag. Men vilka blommor ska du skicka? Här ger vi dig några tips:

  • Rosor – Rosor är den klassiska kärleksblomman som alltid fungerar och får ut budskapet. När du skickar dem till din mamma kan du gärna välja rosa och/eller vita, som gärna kan kombineras med grönt, till en trevlig bukett.
  • Pioner – Pioner är i säsong lagom till mors dag och finns i trevliga varma, rosaröda toner
  • Rosa liljor – Liljor är fantastiskt vackra och står sig länge med rätt skötsel. Står sig bra ensamma eller tillsammans med något grönt.
  • Pelargoner – Pelargoner finns i alla tänkbara färger och är mycket uppskattade, speciellt bland de som har en trädgård. Ge din mamma en ny färg varje år.
  • Lövkoja – Lövkojan är en fyllig snittblomma som finns i lila och cerise och bildar fina buketter för sig själv.
skicka ett blommogram med interflora

Så skickar du blommor på mors dag

Att skicka blommor på mors dag är mycket enkelt:

  1. Välj blommor – Läs gärna våra tips eller hitta något du själv gillar
  2. Ange mottagare och leveranstidpunkt – Välj en tid när mamma säkert är hemma.
  3. Skriv en personlig hälsning – Du behöver inte skriva långt och krångligt

När du är nöjd är det bara att slutföra beställningen och betala.

skicka blommor euroflorist
skicka blommor med interflora
florister i sverige logo